Com sorgeix la idea de crear Bufa la bombolla?

 

Quan tenia 4 anys, a la nostra filla Martina li van diagnosticar una immunodeficiència i el 2014 es va sotmetre a un trasplantament de moll de l’os. Avui encara pateix les conseqüències del trasplantament i de la malaltia. El seu sistema immunològic no funciona amb normalitat i ha de viure protegida de contagis i possibles infeccions. Per això, ha estat 3 cursos sense poder anar a l’escola i encara no pot viatjar en transport públic, ni estar en llocs amb molta gent. Sovint hem d’anar a l’hospital on li fan el seguiment i tractaments que la protegeixin mentre el seu cos no fabriqui les defenses necessàries per fer una vida normal.

La Martina va ser qui ens va inspirar la campanya de Bufa la bombolla, per fer costat a tots els nens i les nenes amb IDP i les seves famílies.

Vam començar l’any 2017 al nostre poble, Malgrat de Mar, amb la venda de pots de bombolles a familiars, amics i entitats. Gràcies al suport de la Barcelona PID Foundation i a l’Institut de Recerca Vall d’Hebron (VHIR) hem pogut fer créixer aquesta iniciativa solidària amb nous col·laboradors, com la cooperativa Abacus, que s’han sumat a aquesta aventura.

Des d’aquí volem donar-vos les gràcies per totes les bombolles que heu fet volar per la Martina i per tots els nens i les nenes amb IDP.

Una abraçada,
Núria i Pep